به گزارش روابط عمومی سازمان تات، غلامرضا گلمحمدی،هدف اصلی این بازدید را ارزیابی ظرفیتهای بخش خصوصی در زنجیره کامل ارزش کشاورزی و صنایع تبدیلی عنوان کرد و گفت:«شرکت کشت و صنعت جوین از جمله مجموعههای بزرگی است که زنجیره ارزش را بهصورت یکپارچه از تولید تا فرآوری در خود مستقر کرده و سابقه همکاری نزدیکی نیز با سازمان تحقیقات داشته است. این سفر با هدف تقویت این همکاریها و بررسی ظرفیتهای مشترک برای حل مسائل بخش کشاورزی صورت گرفت.»
گلمحمدی با تأکید بر رویکرد حل مسئله در سازمان تحقیقات کشاورزی با مشارکت ذینفعان افزود:
«ما در سازمان تات با بهرهگیری از ظرفیت حدود دو هزار عضو هیأت علمی، آمادهایم پشتیبانی علمی لازم را برای حل چالشهای بخش کشاورزی ارائه دهیم. همکاری با بخش خصوصی، بهویژه مجموعههای پیشرو همچون کشت و صنعت جوین، میتواند مسیر دستیابی به راهحلهای عملی و پایدار را هموار کند.»
گلمحمدی بازدید از کارخانه قند با اشاره به نقش این کارخانه در تحقق خودکفایی شکر اظهار داشت: «براساس برنامه هفتم توسعه، کشور باید به ۹۰ درصد خودکفایی در تولید شکر دست یابد. یکی از راهبردهای اصلی در این زمینه، توسعه کشت پاییزه چغندرقند است که مصرف آب آن تا ۴۰ درصد کمتر از کشت بهاره است. شرکت کشت و صنعت جوین از پیشگامان این الگو بوده و استانهایی همچون گلستان با بیش از ۸ هزار هکتار کشت چغندرقند پاییزه، گامهای مثبتی در این مسیر برداشتهاند.»
وی در پایان بر لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای شرکتهای خصوصی در حوزههای زراعت، دام، باغبانی، بیوتکنولوژی و تولید بذور هیبرید تأکید کرد و گفت: «امکانات این شرکتها میتوانند در اختیار پژوهشگران و نخبگان علمی کشور قرار گیرد تا زمینه تعامل متقابل و تولید دانشبنیان فراهم شود.»



